Renovering i Nacka

Välkommen till Hållsättra Bygg

SKulle du behöva effektiv & professionell hjälp med renovering?

Har du länge gått och funderat på hur härligt det skulle vara att kunna dricka ditt kaffe i solen på en altan utanför vardagsrummet? Börjar barnen bli stora och vill ha egna rum? Känns köket omodernt och opraktiskt eller har hunden repat golvet så att det ser trist och slitet ut? Vad du än har för behov inom byggnation kan vi på Hållsättra Bygg lösa ditt problem. Tack vare vår kompetens och erfarenhet utför vi byggprojekt snabbt och effektivt med professionell kvalitet. Som privatperson har du rätt till ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket gör att dina byggdrömmar inte behöver kosta skjortan.

Invändig renovering

Att ha ett hem som är trivsamt och känns nytt och fräscht gör att även gråa vardagar blir ljusare. Vi kan hjälpa dig med att lägga nya golv, byta ut köksskåp och lägga in en ny köksbänk. Vi bygger även innerväggar för att dela av ett stort rum till två mindre. Detta är bara några få exempel på de arbeten som vi erbjuder så hör gärna av dig till oss med dina önskemål oavsett vad du behöver få utfört hemma hos dig.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Hållsättra Bygg lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Renovering i Nacka

Altaner och tillbyggnader

Känner du dig trött bara vid tanken på att bygga en altan under dina få semesterveckor? Låt då oss ordna en härlig uteplats innan utomhussäsongen drar igång så att du endast behöver införskaffa en solstol att ställa på den färdigbyggda altanen! Vi erbjuder också större byggnationsprojekt som till exempel tillbyggnad till ett befintligt hus. Ofta är det billigare och enklare att bygga ut sitt hus än att flytta till ett större när familjen växer. Vi kan hjälpa dig med råd kring hur en tillbyggnad görs på bästa sätt och smälter ihop snyggt med det befintliga huset.

Våra tjänster

Tillbyggnader - Hållsättra Bygg

Tillbyggnader

Altan - Hållsättra Bygg

Altan

Renovering - Hållsättra Bygg

Renovering

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Planering och förberedelser för bäst resultat

För att du ska få ett slutresultat som du är helt nöjd med får du gärna prata med oss innan så att vi kan ge råd och tips om vad som går att göra. Tack vare vår erfarenhet kan vi ofta ge förslag på hur till exempel en altan kan integreras i trädgården för att det ska bli så praktiskt och snyggt som möjligt eller ge förslag på vilka material som är mest funktionella att använda i exempelvis ett kök.

Kontaktuppgifter

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller vill få en prisuppgift eller offert. Du når oss på följande sätt:
E-post: Info@hallsattrabygg.se
Telefon: 070-9905768